League of Angels Огляд League of Angels: Heaven’s Fury

Скачати
ігри

Ліга ангелів 4 – продовження популярних ігор з цієї серії. Розробкою гри зайнялася компанія Youzu Interactive, які брали участь у створенні та інших частин ігор. У цій грі боги являють собою далеко не добрих істот, а навпаки, лиходіїв з жахливими намірами. Кожен гравець мережевої гри є обраним, і тільки їм під силу протистояти розгніваним богам. Для того щоб повернути баланс, вам належить відправитися на пошуки ангелів, щоб створити неймовірну команду для порятунку всього світу. Сюжет гри досить захоплюючий, з величезною кількістю локацій, з цікавими аренами і захоплюючими квестами. Гра є абсолютно безкоштовною, процес реєстрації не займе у вас багато часу. Вирішивши відправитися в цю подорож, ви практично відразу опинитеся в ньому, без особливих зусиль і витрат часу. Графіка гри в Лізі ангелів 4 стала ще краще, і ви не відрізните гру від реальності. Всі бої якісно промальовані, усунуті всі неполадки і недоліки попередніх частин, так що гра точно затягне вас на довго. Додано величезна кількість нових анімаційних зображень, безліч спецефектів і багато іншого. Радимо відправитися вам в цей дивовижний світ прямо зараз, але спершу ознайомтеся з геймплеєм гри, для більш зрозумілого проходження початкових етапів.

геймплей

На самому початку гри, вам як і зазвичай має бути вибір класу:

1. чарівник
  2. Драгун
  3. лучник

До якого з них приєднатися – вирішувати вам. У кожного з них є присутнім неповторна аура, і шалено красиві крила.

У новій частині гри, як і в інших, є загони ангелів. За допомогою вашого загону ви як раз таки і будете рятувати свій світ. У вас буде можливість знайти найбільш сильних і могутніх ангелів, і забрати їх до себе в загін. Чим сильніше ангели у вашій команде- тим більше у вас шансів на перемогу. Також за допомогою сильних ангелів ви підвищите свій рейтинг, і будете отримувати різні нагороди.

Кожного ангела в команді потрібно покращувати і прокачувати. Для початку потрібно підвищити рівень ангела, а потім прокачувати кожну характеристику окремо. Ви можете покращувати зброю, крила, екіпіровку і все що завгодно. Прокачування є найважливішою вашим обов’язком. Не варто забувати, що в грі є так звані Легендарні ангели. Вони володіють великою силою і без прокачування, але поліпшити їх теж варто, це додасть вам ще більше очок на боях. Прокачувати героїв можна за допомогою грошей, або ж спеціальних предметів. Все це вам буде надаватися в міру проходження завдань і квестів.

Битви відбуваються покроково, так що вам не доведеться сидіти і чекати, поки закінчиться бій. Після битви ви отримаєте деякі нагороди і спеціальні предмети, які допомагають в прокачуванні ангелів.

У грі розробники виправили

особливості гри

Нова частина гри оснащена неймовірною графікою, зачаровують янголи стали ще красивіше і цікавіші. Нові завдання і квести точно припадуть до душі любителям всіх частин ігор.

Музична складова також не залишить вас байдужим. Приголомшливі мелодії під час польотів ангелів, або ж страхітливі звуки під час битви. Все це в сукупності створює дивовижний і барвистий світ навколо вас.

Ця частина гри не дарма отримала назву Лють Небес, адже ви по-справжньому відчуєте на собі, що таке розгнівані боги. У Фінальною битві, від вас очікується найсильніша команда, здатна створити світ.

Втратив Пароль

Зареєструйтеся